seg uppdatering

har inte pallat blogga något dom senaste dagarna men det är ju faktist sommarlov så skyller på det...
men idag fyller faktist min fantastiska mamma år !
GRATTIS !
ÄLSKAR DIGGGG !
 
så vi har haft kalas idag då, men ska dra, puss !

men palla...

bloggar sen, åker och handlar nu..

everything's gonna be alright.

ÄNTLIGEN FRISKKKKKK

är äntligen frisk ! så jäääävla skönt så det finns inte. men var nere på stan förut med min familj, köpte lite smink och ett par jeans, tack mami ! och sen så åt vi på macdonalds, smakade på en av dom där McWrap, sjukt god ! älskaaa. men nu sitter jag och kollar på en film. kommer inte ihåg va den heter men typ baserad på Camilla Läckberg böckerna, låter sjukt lamt men älskar alla dom filmerna ! men ska kolla vidare bloggar imån, pussar !

fyfan

ÄR SÅ JÄVLA BAJS SJUK SÅ DET FINNS INTE KOMMER DÖ NÄRSOMHELST. PUSS OCH HEJ.

femtondejulitvåtusentolv

hej, vaknade typ vid 1 idag gjorde mig iordning, åkte ner till stan med min familj och åt där nere och nu sitter jag här i soffan med min lillasyster och kollar på tv ! bloggar mer ikväll, puss '

SÅ JÄVLA BÄST

 
bästa låten och bästa filmen !

blogg.se appen funkar igen !

lyyyyyyycka ! men ah, är hemma från gotland nu, kom hem i förrgår kväll ! kommer nog ladda upp lite bilder och sånt från Gotland senare. men usch, klart som fan har jag ju gått och blivit sjuk ! skit kul... så just nu det enda jag äter är läkerol och Alvedon... men mina läkerol håller på att ta slut, panikkkkkkkk ! och nej men usch, har så jävla ont i halsen det går inte äns att beskriva asdfghjkl. men aja, nog om det. men nu när appen funkar igen kommer jag ju såklart blogga mer !

IM BAAAAAACK !

jag är tillbaks !
har ni saknat mig? klart ni har ! hahah
nej, men nu är jag ju hemma från kungshamn, men åker dock till gotland om 2 dagar, så det kommer inte bli någon bloggning då !
 
men ah, vaknade precis, ska äta och göra mig iordning och sånt. jag & pappa ska åka och lämna in min mobil för den har fuckat upp sig, typ den runda knappen där nere som man går till 'hemmskärmen' med funkar inte, och sen såklart när pappa ska kolla på den så tappar han den ju så det blir en massa sprickor på baksidan. lyyyyyyyckat.
 
men hörs sen, puss !
RSS 2.0